Om

Tit vil man gerne ha råd fra andre voksne, fordi man ikke gider spørge sine egne forældre til råds – så her er en udstrakt hånd til dig fra en voksen, der har prøvet lidt af hvert, og som selv har 2 halvvoksne børn.

Denne videoblog er tænkt som en slags hjælp til selvhjælp for jer unge, der lige er fløjet fra reden.
Her vil løbende komme videoer om begyndermad, håndværk, reparationer, rengøring, helse og mange andre ting, der kan gøre dig godt selvkørende.
Videoerne er ren håndholdt her og nu i ét hug – ikke noget med redigering og fancy alt muligt, så det må I leve med, og desuden har jeg valgt at lave dem på et ‘realistisk’ plan som et modstykke til alle de perfekte feks mad- og DIY programmer man ser i tv.
Som alle os andre skal du jo lære alting fra bunden, og det kan man kun ved at prøve sig frem – det er slet ikke så svært – bare kast dig ud i det !

Idéen til bloggen fik jeg da min egen datter flyttede til Bruxelles og ringede i tide og utide og spurgte om hjælp til alt muligt imellem himmel og jord.
Til sidst begyndte jeg at sende hende små videoer – da det var nemmere end at skrive en hel roman af forklaringer.

Bloggen hedder ‘Handy’ fordi jeg er uddannet møbelsnedker, og har en masse faglig viden omkring forskellige håndværk, og så hedder den ‘Husmor’ fordi jeg jo har mange års erfaring med madlavning, rengøring, håndarbejde, sundhed og når du bliver syg !
Mange af rådene har jeg selv fået af mine forældre, og de har igen fået dem af deres forældre…

Har du i øvrigt nogen ønsker til noget, du gerne lige vil guides med, Så smid mig en mail
Det kan jo være, at jeg laver en video om det, for det sjoveste er da at lave noget, du virkelig kan bruge til noget !

Kærlig hilsen
Handy Husmor

4 kommentarer til Om

 1. Gurli Hornsleth. skriver:

  Hvad gør man når man vasker sin dunjakke på vaskeri hvor maskinerne selv tilsætter sæbe, og man ikke kan slå det fra?

  Med venlig hilsen
  Gurli Hornsleth.

  • Handy Husmor skriver:

   Hej Gurli
   Det ved jeg desværre ikke, men jeg vil vurdere at det ikke ødelægger jakken at blive vasket en enkelt gang i vaskemiddel med enzymer. Værre er hvis at der er blevet tilsat skyllemiddel, da det lægger sig som et lag på dunene og får dem til at klaske lidt sammen så de mister deres isoleringsevne. Måske kan man vaske det ud ved næste vask, jeg er ikke klar over det.
   Held og lykke

 2. Kirsten Andersen skriver:

  Min vaskemaskine har et ØKO-program der vasker i 4 eller 6 timer.
  Har tøjet godt af at ligge i vand så længe?

  • Handy Husmor skriver:

   Hej Kirsten
   Generelt har vasketøj godt af at ligge i blød, da det bliver renere når det har længere tid til at få skidtet opløst, men om feks dunjakker har godt af at ligge i blød, det tør jeg ikke gætte på.
   Mange hilsner 🙂

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *