Gode råd til hvordan man undgår tømmermænd

Det er nok svært helt at undgå tømmermænd, da det jo sådan set er en gang gift man hælder i sig, men vi kan da prøve.
Tømmermænd opstår fordi man bliver dehydreret og sveder/tisser den naturlige saltbalance ud af kroppen, så hvis man kan prøve at opretholde den balance sideløbende, skulle det stå lidt bedre til – næste dag.
Råd nr. ét er derfor at drikke en masse vand i løbet af aftenen – personligt drikker jeg altid i sæt, dvs for hver genstand jeg drikker, tager jeg også et glas vand.
Det gør også at jeg kan ‘holde længere’, og personligt synes jeg at jeg har det klart sjovere, når jeg ikke ‘raver’ rundt.
Derudover er det videnskabeligt bevist at man ikke bliver så dårlig af at drikke de ‘lyse’ alkoholer som hvidvin, vodka og øl, da der er mere træsprit i de mørke (rødvin, mørk cognac mm).
Da man ikke sover så godt når man er fuld, og ligger og spænder i nakkemusklerne, er det en god idé at tage to Panodil inden man går i seng, da de så ligger og ‘virker’ imens man sover, og afhjælper spændingerne så de ikke udvikler sig til heftig hovedpine næste dag.
Hvis du er hardcore, kan du stille uret og stå op og lave dig et par spejlæg INDEN tømmermændene begynder at banke. Mad i maven er en god kur.
Man kan købe brusepiller mod dehydrering på apoteket som indeholder de salte du mangler – tag sådan én når du vågner eller alternativt et glas vand med en teske salt og en teske sukker.
Drik the, friskpresset grøntsagssaft og banansmothie eller spis bananen som den er – den indeholder Calcium der også er godt imod tømmermænd.
Just Eat har lavet en visuel fin tømmermandguide – for det eneste man jo egentlig gider dagen derpå er at ringe efter en pizza.

Og husk vand, vand og vand.

Til sidst vil jeg fortælle om min nyeste opdagelse der netop drejer sig om Calcium – jeg har i mange år ikke kunnet tåle vin, da jeg fik ondt i mine led og muskler. Jeg fik at vide at kalk og D vitamin hjalp, og det skal jeg da lige love for. Nu spiser jeg en kalkpille + D om dagen, og kan tåle vin – i passende mængder ofcourse.

Dette indlæg blev udgivet i Helse og sygdom og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *